Feedback de participare

Dacă ai participat la una dintre activitățile C.C.O.C., ne poți ajuta să răspundem mai bine nevoilor tale prin completarea unui chestionar de satisfacție sau lasând un mesaj pe care îl vor vedea și colegii tăi.

CHESTIONAR DE EVALUARE A SERVICIILOR DE CONSILIERE ÎN CADRUL C.C.O.C. – U.S.H.

Notează aici impresiile tale pentru a-i încuraja și pe alții să apeleze la serviciile noastre

17 thoughts on “Feedback de participare

 1. Am participat la o sesiune online cu dna V. Stan, consilier al CCOC, referitoare la profesarea în domeniul psihologiei. Sesiunea a fost una interactivă, de înțelegere și conștientizare, cu foarte multe întrebări și răspunsuri. Am primit informații despre viitoare demersuri în cariera de psihoterapeut, la modul particular, precum și de dezvoltare a carierei la modul general (formări, specializări). Un demers necesar și binevenit!

 2. Am efectuat practica de specialitate in cadrul CCOC, alaturi de dna.Ina Morarescu si am participat alaturi de dansa la sesiuni de consiliere atat in anul al 2-lea, cat si in anul al 3-lea al cursurilor de licenta in psihologie. A fost o experienta benefica si am primit sustinerea necesara in identificarea nevoilor si dorintelor mele in ceea ce priveste viitoarea profesie, precum si, in planificarea carierei de viitor psihoterapeut. Un real proces de cunoastere si constientizare si o oportunitate de neratat in a primi sprijinul necesar in a parcurge etapele acestei profesii. Recomand cu draga inima ca studentii sa acceseze serviciile profesionistilor din cadrul CCOC.

 3. Am participat la o sesiune de consiliere telefonica cu doamna Ina Morarescu al CCOC referitor la orientarea si gasirea unui job potrivit pentru calitatile mele.
  A fost o experienta foarte buna pentru mine deoarece am reusit sa-mi constientizez nevoile si dorintele ce tin de alegerea unui job potrivit.
  Totul a fost calm, profesionist si benefic pentru mine, asimiland increderea necesara si informatiile ce ma pot ajuta pe acest plan.

 4. Am participat la ședința de consiliere ccoc sub îndrumarea d-nei psiholog Ina Morarescu. A fost o ședință foarte importanta pt mine, deoarece am găsit răspunsul la unele întrebări despre activitatea practica a unui terapeut și am răspuns unor nevoi personale de orientare în cariera. Aștept cu nerăbdare și alte activități practice alături de d-na psiholog Ina Morarescu. Va mulțumesc nespus de mult d-na consilier I. MORARESCU.

 5. Am participat timp de doi ani şi jumătate la şedinţe de consiliere alături de dna. Amina Pârvescu. Mi-au fost de foarte mare ajutor, am învăţat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt personal şi profesional. Mi-au fost de mare ajutor, dna Pârvescu a fost alături de mine cu empatie şi căldură, m-am simţit înţeleasă şi nejudecată.
  Mulţumesc mult pentru această posibilitate şi recomand tuturor studenţilor să apeleze la serviciile centrului de consiliere. Cu siguranţă, veţi găsi sprijin în orice problemă aţi avea.

 6. Recomand cu bucurie consiliere cu dna Ina Morarescu. Interventia psihologica incepand cu scopul autocunoasterii, dezvoltarii personale, a preventiei si promovarii sanatatii mintale, pana la self-actualization.
  Multumesc si apelati cu incredere! E pentru noi:)

 7. Am participat ca oaspete cu interes la sesiunea de practica a doamnei Ina Morarescu. Cadrul cald si apropiat pe care l-a creat a facut si mai mult ca informatiile si datele legate de aspectele practice ale vocatiei de psiholog, care ne-au fost prezentate, sa ajunga la mine. Accentul pus pe comunicare si pe experienta proprie au fost si sunt de natura sa ma atraga intr-un univers (cel legat de activitatile unui psiholog) pe care doresc sa il explorez ca student. Multumesc pentru gazduire si voi reveni oricand voi fi invitat si voi putea participa.

 8. O recomand cu mare caldura pe doamna Amina Pârvescu. Este o doamna profesoara foarte echilibrata si isi cunoaste foarte bine meseria, profesionalismul dansei este inegalabil. Am discutat cu dansa aspecte importante ale meseriei de psihoterapeut, dansa devenind chiar mentorul meu in acest sens. Toate cele bune. 🙂

 9. In cadrul masterului de Psihologie clinica si interventie psihologica, practica de specialitate am efectuat-o sub coordonarea dnei psiholog Amina Pârvescu la Centrul de consiliere si orientare in cariera. Am regasit pasiune, empatie, caldura si disponibilitate dar si rigoare si profesionalism, acelasi spirit viu ce incita la cunoastere, intelegere si dorinta de a face si a fi mai mult, mai bun. Le-am regasit pentru ca le stiam din timpul facultatii. Multumesc pentru suport, pentru incredere si pentru sansa de a lucra impreuna la formarea mea de consilier.

 10. Am avut ocazia sa particip la sedintele individuale cu Ina Morrescu, ornazizate sub egida COCC. Cel mai important lucru pe care il pot pune e ca toate sedintele au venit la timpul potrivit, in sensul ca au rezolvat provocarile pe care le-am identificat la mine. Pot spune in cuvinte putine ca am fost tratat asa cum m-am asteptat, profesionist si mai ales cu intelegere profunzime si mai ales cald si calm. Mi-a placut si chiar si acum, cand am terminat facultatea si nu mai fac parte din alumni USH mai apelez atunci cand am nevoie la Ina Morarescu sa discutam despre provocarile si situatiile mai putin simple din viata mea.

 11. Am participat azi 02.12.2020 la cursul de practica susținut de doamna profesor Ina Morarescu și au fost câteva ore in care am putut să învățăm mult de la doamna profesor ba chiar și să ne împărtășim cunoștințele personale cu folos. Mulțumim doamna profesor Ina Morarescu!

 12. Efectuez practica de specialitate in cadrul CCOC, alaturi de dna.Ina Morarescu, este o experiență benefică și un real proces de cunoaștere și conștientizare, dar și o oportunitate in a primi susținerea necesară în a parcurge etapele acestei profesii. Recomand studenților cu încredere și căldură serviciile dumneaei și a celorlalți profesioniști din cadrul CCOC.

 13. Efectuez practica de specialitat alaturi de dna Ina Morarescu. Am simtit-o ca pe o oportunitate de a primii indrumarea necesara parcurgerii etapelor viitoarei noastre profesii, un valoros proces de cunoastere atat pentru acest aspect profesional cat si ca un raspuns al unor provocari personale cu care ma confrunt. Sunt recunoscatoare pentru toate aceste indrumari si constientizari si recomand colegilor cu caldura serviciile dansei.

 14. Am facut pratica la Centrul de Consiliere și Orientare în Carierăcu doamna Ina Morarescu. Am facut prin a fce ceva introductiv despre acest domeniu al psihologiei si dupa aceea am inceput sa discutam despre interviu in cat mmai multe detalii. Aceste detalii care au fost discutate la practica au fost de un mare ajutor deoarece am retinut ca la un interviu trebuie sa fi cat se poate de pregatit, atat despre postul pe care vrei sa il ocupi dar si despre firma la care aplici. Am mai invatat anumite lucruri precum “la un interviu te duci cu atitudinea ca ai mers sa ocupi acel post”, acest lucru m-a ajutat extraordinar e mult in interviul in care am reusit sa ma angajez in domeniul psihologiei, pentru ca atunci cand mergi cu atitudinea ca o sa ocupi acel post, intervievatorul vede asta si este un lucru bun. In foarte multe detalii nu cred ca am voie sa intru dar recomand acest Centru de Cosiliere a Carierei, in special cu doamna Ina Morarescu, deoarece stie cum sa te pregateasca pentru un interviu, ce atitudine sa ai la interviu, cum sa te prezinti la interviu, cum sa sustii acel interviu fara ca intervievatorul sa se plictiseasca si in special stie ce informatii trebuie sa stii inainte de interviu si cum/ce motoare de cautare sa folosesti pentru a afla acele informatii (informatii despre firma, despre postul pe care doresti sa il ocupi etc).

 15. Am efectuat practica astazi cu doamna profesor Ina Morarescu. A fost un curs interactiv in care am discutat multe situatii practice vizavi de viitoarea profesie de psiholog. Este un profesor valoros care stie sa conduca discutiile acolo unde este necesar sa se puncteze un lucru esential. Am facut exemple practice cu exemple din experientele nostre si a dumneaei de viata si profesie, ceea ce a dat o valoare aparte.
  Sunt recunoscatoare ca mi-a fost indrumator de practica. Recomand cu bucurie orice gen de consiliere cu dumneaei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *