Feedback de participare

Dacă ai participat la una dintre activitățile C.C.O.C., ne poți ajuta să răspundem mai bine nevoilor tale prin completarea unui chestionar de satisfacție sau lasând un mesaj pe care îl vor vedea și colegii tăi.

CHESTIONAR DE EVALUARE A SERVICIILOR DE CONSILIERE ÎN CADRUL C.C.O.C. – U.S.H.

Notează aici impresiile tale pentru a-i încuraja și pe alții să apeleze la serviciile noastre

27 thoughts on “Feedback de participare

 1. Am participat la o sesiune online cu dna V. Stan, consilier al CCOC, referitoare la profesarea în domeniul psihologiei. Sesiunea a fost una interactivă, de înțelegere și conștientizare, cu foarte multe întrebări și răspunsuri. Am primit informații despre viitoare demersuri în cariera de psihoterapeut, la modul particular, precum și de dezvoltare a carierei la modul general (formări, specializări). Un demers necesar și binevenit!

 2. Am efectuat practica de specialitate în cadrul CCOC, alături de dna. Ina Morarescu si am participat alături de dansa la sesiuni de consiliere atât în anul al 2-lea, cat și în anul al 3-lea al cursurilor de licență în psihologie. A fost o experiență benefică și am primit susținerea necesară în identificarea nevoilor și dorințelor mele în ceea ce privește viitoarea profesie, precum și, în planificarea carierei de viitor psihoterapeut. Un real proces de cunoaștere și conștientizare și o oportunitate de neratat în a primi sprijinul necesar în a parcurge etapele acestei profesii. Recomand cu dragă inimă ca studenții să acceseze serviciile profesioniștilor din cadrul CCOC.

 3. Am participat la o sesiune de consiliere telefonica cu doamna Ina Morarescu referitor la orientarea si gasirea unui job potrivit pentru calitatile mele.
  A fost o experienta foarte buna pentru mine deoarece am reusit sa-mi constientizez nevoile si dorintele ce tin de alegerea unui job potrivit.
  Totul a fost calm, profesionist si benefic pentru mine, asimiland increderea necesara si informatiile ce ma pot ajuta pe acest plan.

 4. Am participat la ședința de consiliere CCOC sub îndrumarea d-nei psiholog Ina Morarescu. A fost o ședință foarte importanta pt mine, deoarece am găsit răspunsul la unele întrebări despre activitatea practică a unui terapeut și nevoi personale de orientare în carieră. Aștept cu nerăbdare și alte activități practice alături de d-na psiholog Ina Morarescu.
  Va mulțumesc nespus de mult.

 5. Am participat timp de doi ani şi jumătate la şedinţe de consiliere alături de dna. Amina Pârvescu. Mi-au fost de foarte mare ajutor, am învăţat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt personal şi profesional. Mi-au fost de mare ajutor, dna Pârvescu a fost alături de mine cu empatie şi căldură, m-am simţit înţeleasă şi nejudecată.
  Mulţumesc mult pentru această posibilitate şi recomand tuturor studenţilor să apeleze la serviciile centrului de consiliere. Cu siguranţă, veţi găsi sprijin în orice problemă aţi avea.

 6. Recomand cu bucurie consiliere cu dna Ina Morarescu. Interventia psihologica incepand cu scopul autocunoasterii, dezvoltarii personale, a preventiei si promovarii sanatatii mintale, pana la self-actualization.
  Multumesc si apelati cu incredere! E pentru noi:)

 7. Am participat ca oaspete cu interes la sesiunea de practica a doamnei Ina Morarescu. Cadrul cald si apropiat pe care l-a creat a facut si mai mult ca informatiile si datele legate de aspectele practice ale vocatiei de psiholog, care ne-au fost prezentate, sa ajunga la mine. Accentul pus pe comunicare si pe experienta proprie au fost si sunt de natura sa ma atraga intr-un univers (cel legat de activitatile unui psiholog) pe care doresc sa il explorez ca student. Multumesc pentru gazduire si voi reveni oricand voi fi invitat si voi putea participa.

 8. O recomand cu mare caldura pe doamna Amina Pârvescu. Este o doamna profesoara foarte echilibrata si isi cunoaste foarte bine meseria, profesionalismul dansei este inegalabil. Am discutat cu dansa aspecte importante ale meseriei de psihoterapeut, dansa devenind chiar mentorul meu in acest sens. Toate cele bune. 🙂

 9. In cadrul masterului de Psihologie clinica si interventie psihologica, practica de specialitate am efectuat-o sub coordonarea dnei psiholog Amina Pârvescu la Centrul de consiliere si orientare in cariera. Am regasit pasiune, empatie, caldura si disponibilitate dar si rigoare si profesionalism, acelasi spirit viu ce incita la cunoastere, intelegere si dorinta de a face si a fi mai mult, mai bun. Le-am regasit pentru ca le stiam din timpul facultatii. Multumesc pentru suport, pentru incredere si pentru sansa de a lucra impreuna la formarea mea de consilier.

 10. Am avut ocazia să particip la ședintele individuale cu Ina Morrescu, organizate sub egida COCC. Cel mai important lucru pe care îl pot spune e ca toate ședințele au venit la timpul potrivit, în sensul că au rezolvat provocările pe care le-am identificat la mine. Pot spune în cuvinte puține că am fost tratat asa cum m-am așteptat, profesionist și mai ales cu înțelegere profunzime și mai ales caldură și calm. Mi-a plăcut și chiar și acum, când am terminat facultatea și fac parte doar din alumni USH mai apelez atunci cand am nevoie la Ina Morarescu să discutăm despre provocările și situațiile mai putin simple din viața mea.

 11. Am participat azi 02.12.2020 la cursul de practica susținut de doamna profesor Ina Morarescu și au fost câteva ore in care am putut să învățăm mult de la doamna profesor ba chiar și să ne împărtășim cunoștințele personale cu folos. Mulțumim doamna profesor Ina Morarescu!

 12. Efectuez practica de specialitate in cadrul CCOC, alaturi de dna.Ina Morarescu, este o experiență benefică și un real proces de cunoaștere și conștientizare, dar și o oportunitate in a primi susținerea necesară în a parcurge etapele acestei profesii. Recomand studenților cu încredere și căldură serviciile dumneaei și a celorlalți profesioniști din cadrul CCOC.

 13. Efectuez practica de specialitat alaturi de dna Ina Morarescu. Am simtit-o ca pe o oportunitate de a primii indrumarea necesara parcurgerii etapelor viitoarei noastre profesii, un valoros proces de cunoastere atat pentru acest aspect profesional cat si ca un raspuns al unor provocari personale cu care ma confrunt. Sunt recunoscatoare pentru toate aceste indrumari si constientizari si recomand colegilor cu caldura serviciile dansei.

 14. Am făcut pratica la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră cu doamna Ina Morarescu. Am început prin a face o introducere despre acest domeniu al psihologiei. Aceste detalii care au fost discutate la practica au fost de un mare ajutor deoarece am reținut că la un interviu trebuie sa fii cât se poate de pregătit, atât despre postul pe care vrei să îl ocupi dar și despre firma la care aplici. Am mai învățat anumite lucruri precum că la un interviu te duci cu atitudinea ca ai mers sa ocupi acel post, acest lucru m-a ajutat extraordinar e mult la interviul pe care l-am susținut și am reusit sa ma angajez in domeniul psihologiei. Recomand acest Centru de Cosiliere a Carierei, în special pe doamna Ina Morarescu, deoarece știe cum să te pregătească pentru un interviu, ce atitudine sa ai, cum sa te prezinti, cum sa susții acel interviu fără ca intervievatorul să se plictiseasca si in special stie ce informatii trebuie sa ai inainte de interviu si cum/ce motoare de cautare să folosești pentru a afla acele informații (despre firma, despre postul pe care dorești să îl ocupi etc).

 15. Am efectuat practica astazi cu doamna profesor Ina Morarescu. A fost un curs interactiv in care am discutat multe situatii practice vizavi de viitoarea profesie de psiholog. Este un profesor valoros care stie sa conduca discutiile acolo unde este necesar sa se puncteze un lucru esential. Am facut exemple practice cu exemple din experientele nostre si a dumneaei de viata si profesie, ceea ce a dat o valoare aparte.
  Sunt recunoscatoare ca mi-a fost indrumator de practica. Recomand cu bucurie orice gen de consiliere cu dumneaei.

 16. Recomand cu incredere, cu caldura sedinte de consiliere cu doamna psiholog Ina Morarescu.
  Profesionalism, corectitudine, promptitudine, disponibilitate.
  Rezultate exceptionale, raspunsuri la toate intrebarile, informatii utile.
  Apelati cu toata increderea la serviciile dumneaei.

  • Sedinta de astăzi din cadrul practicii de specialitate a fost esențială pentru mine. Doamna Ina Morarescu a dat dovadă de profesionalism, făcându-ma sa inteleg atât ce probleme interioare am eu, cat si cum trebuie sa procedeze un consilier. Am participat cu drag.la această sendita și o voi face în continuare, deoarece modul în care doamna Ina ne face sa ajungem singuri la răspunsul pe care îl cautam este pur și simplu incredibil!

 17. Subiectele au fost legate de situatii practice (anxietate la evaluare, independenta fata de parinti in relatia de cuplu a adultilor emergenti). Cazurile prezentate au fost abordate in asa fel incat sa intelegem elementele de proces terapeutic. Atmosfera a fost una provocatoare. S-a creat un cadru in care am fost implicati si am folosit cunostinte din disciplinele teoretice in mod practic. Am invatat lucruri legate de ascultarea activa si rabdarea cu care trebuie sa fie pregatit un consilier. S-a subliniat practic faptul ca trebuie sa lucram cu realitatea clientului si ca acesta trebuie sa primeasca ceea ce solicita si nu mai mult chiar daca din discutia cu acesta poate parea evidenta o alta nevoie nespusa de acesta.
  Aplicat, la obiect in limita cazurilor, provocator, implicat, practic si util. Multumesc doamna Ina Morarescu!

 18. Parcurgand practica de specialitate sub coordonarea doamnei Psiholog Ina Morarescu incep sa imi explic notiunile teoretice, acum aplicate in practica. Consilierea psihologica este utilizata in vederea optimizarii, autocunoasterii si dezvoltarii personale. Aceasta se refera la persoanele care trec printr-o situatie dificila sau delicate in vederea reechilibrarii personale, care doresc sa se cunoasca si sa accepte “cum sunt”.
  Prin participarea la practica am sansa sa inteleg in ce consta psihoterapia, ce inseamna a fi atent la ce rezultate se asteapta clientul sa atinga, sa fi operativ si obiectiv.

 19. O noua sedinta de practica cu lucruri bune pentru mine! Ascultarea activa un instrument util si cu capacitati revelatoare din interior in exterior, din cabinet in viata de zi cu zi. Multumesc Ina!

 20. M-au ajutat foarte mult sfaturile primite! Recomand cu incredere si sper sa va placa aceasta experienta✅🔥

 21. Am participat și eu la o sesiune cu doamna Victoria Stan si a fost extraordinar de fain! Am obținut mai multă claritate, instrumente concrete pe care le pot aplica imediat și mult entuziasm ce mă va ajuta să merg în direcția discutată cu dânsa. Recomand cu mare drag, există o deschidere și un real interes în a ajuta oamenii.

 22. Datorita doamnei Psiholog Ina Morarescu am inteles cat de importanta este claritatea in comunicarea cu clientul.
  O perspectiva si o abordare de care uitam usor din dorinta de a ajuta, dar care face diferenta in succesul unei sedinte de consiliere: “ce rezultate isi doreste exact sa obtina un client prin sedintele cu un psihoterapeut” si atentia in timpul sedintei asupra unui detaliu important precum “siguranta ca am inteles clar ceea ce ne comunica”. Multumesc!

 23. Doamna Psih. Amina Pîrvescu este o binecuvântare pentru toți cei care își doresc să cunoască și să se cunoască. Bagajul informațional si capacitatea de a urmări cu atenție, empatie și răbdare întregul proces de dezvoltare al fiecăruia, sunt elementele cheie care o fac omul de încredere de care fiecare dintre noi avem nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *