Feedback de participare

Dacă ai participat la una dintre activitățile C.C.O.C., ne poți ajuta să răspundem mai bine nevoilor tale prin completarea unui chestionar de satisfacție sau lasând un mesaj pe care îl vor vedea și colegii tăi.

CHESTIONAR DE EVALUARE A SERVICIILOR DE CONSILIERE ÎN CADRUL C.C.O.C. – U.S.H.

Notează aici impresiile tale pentru a-i încuraja și pe alții să apeleze la serviciile noastre

74 thoughts on “Feedback de participare

 1. Am participat la o sesiune online cu dna V. Stan, consilier al CCOC, referitoare la profesarea în domeniul psihologiei. Sesiunea a fost una interactivă, de înțelegere și conștientizare, cu foarte multe întrebări și răspunsuri. Am primit informații despre viitoare demersuri în cariera de psihoterapeut, la modul particular, precum și de dezvoltare a carierei la modul general (formări, specializări). Un demers necesar și binevenit!

 2. Am efectuat practica de specialitate în cadrul CCOC, alături de dna. Ina Morarescu si am participat alături de dansa la sesiuni de consiliere atât în anul al 2-lea, cat și în anul al 3-lea al cursurilor de licență în psihologie. A fost o experiență benefică și am primit susținerea necesară în identificarea nevoilor și dorințelor mele în ceea ce privește viitoarea profesie, precum și, în planificarea carierei de viitor psihoterapeut. Un real proces de cunoaștere și conștientizare și o oportunitate de neratat în a primi sprijinul necesar în a parcurge etapele acestei profesii. Recomand cu dragă inimă ca studenții să acceseze serviciile profesioniștilor din cadrul CCOC.

 3. Am participat la o sesiune de consiliere telefonica cu doamna Ina Morarescu referitor la orientarea si gasirea unui job potrivit pentru calitatile mele.
  A fost o experienta foarte buna pentru mine deoarece am reusit sa-mi constientizez nevoile si dorintele ce tin de alegerea unui job potrivit.
  Totul a fost calm, profesionist si benefic pentru mine, asimiland increderea necesara si informatiile ce ma pot ajuta pe acest plan.

 4. Am participat la ședința de consiliere CCOC sub îndrumarea d-nei psiholog Ina Morarescu. A fost o ședință foarte importanta pt mine, deoarece am găsit răspunsul la unele întrebări despre activitatea practică a unui terapeut și nevoi personale de orientare în carieră. Aștept cu nerăbdare și alte activități practice alături de d-na psiholog Ina Morarescu.
  Va mulțumesc nespus de mult.

 5. Am participat timp de doi ani şi jumătate la şedinţe de consiliere alături de dna. Amina Pârvescu. Mi-au fost de foarte mare ajutor, am învăţat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt personal şi profesional. Mi-au fost de mare ajutor, dna Pârvescu a fost alături de mine cu empatie şi căldură, m-am simţit înţeleasă şi nejudecată.
  Mulţumesc mult pentru această posibilitate şi recomand tuturor studenţilor să apeleze la serviciile centrului de consiliere. Cu siguranţă, veţi găsi sprijin în orice problemă aţi avea.

 6. Recomand cu bucurie consiliere cu dna Ina Morarescu. Interventia psihologica incepand cu scopul autocunoasterii, dezvoltarii personale, a preventiei si promovarii sanatatii mintale, pana la self-actualization.
  Multumesc si apelati cu incredere! E pentru noi:)

 7. Am participat ca oaspete cu interes la sesiunea de practica a doamnei Ina Morarescu. Cadrul cald si apropiat pe care l-a creat a facut si mai mult ca informatiile si datele legate de aspectele practice ale vocatiei de psiholog, care ne-au fost prezentate, sa ajunga la mine. Accentul pus pe comunicare si pe experienta proprie au fost si sunt de natura sa ma atraga intr-un univers (cel legat de activitatile unui psiholog) pe care doresc sa il explorez ca student. Multumesc pentru gazduire si voi reveni oricand voi fi invitat si voi putea participa.

 8. O recomand cu mare caldura pe doamna Amina Pârvescu. Este o doamna profesoara foarte echilibrata si isi cunoaste foarte bine meseria, profesionalismul dansei este inegalabil. Am discutat cu dansa aspecte importante ale meseriei de psihoterapeut, dansa devenind chiar mentorul meu in acest sens. Toate cele bune. 🙂

 9. In cadrul masterului de Psihologie clinica si interventie psihologica, practica de specialitate am efectuat-o sub coordonarea dnei psiholog Amina Pârvescu la Centrul de consiliere si orientare in cariera. Am regasit pasiune, empatie, caldura si disponibilitate dar si rigoare si profesionalism, acelasi spirit viu ce incita la cunoastere, intelegere si dorinta de a face si a fi mai mult, mai bun. Le-am regasit pentru ca le stiam din timpul facultatii. Multumesc pentru suport, pentru incredere si pentru sansa de a lucra impreuna la formarea mea de consilier.

 10. Am avut ocazia să particip la ședintele individuale cu Ina Morrescu, organizate sub egida COCC. Cel mai important lucru pe care îl pot spune e ca toate ședințele au venit la timpul potrivit, în sensul că au rezolvat provocările pe care le-am identificat la mine. Pot spune în cuvinte puține că am fost tratat asa cum m-am așteptat, profesionist și mai ales cu înțelegere profunzime și mai ales caldură și calm. Mi-a plăcut și chiar și acum, când am terminat facultatea și fac parte doar din alumni USH mai apelez atunci cand am nevoie la Ina Morarescu să discutăm despre provocările și situațiile mai putin simple din viața mea.

 11. Am participat azi 02.12.2020 la cursul de practica susținut de doamna profesor Ina Morarescu și au fost câteva ore in care am putut să învățăm mult de la doamna profesor ba chiar și să ne împărtășim cunoștințele personale cu folos. Mulțumim doamna profesor Ina Morarescu!

 12. Efectuez practica de specialitate in cadrul CCOC, alaturi de dna.Ina Morarescu, este o experiență benefică și un real proces de cunoaștere și conștientizare, dar și o oportunitate in a primi susținerea necesară în a parcurge etapele acestei profesii. Recomand studenților cu încredere și căldură serviciile dumneaei și a celorlalți profesioniști din cadrul CCOC.

 13. Efectuez practica de specialitat alaturi de dna Ina Morarescu. Am simtit-o ca pe o oportunitate de a primii indrumarea necesara parcurgerii etapelor viitoarei noastre profesii, un valoros proces de cunoastere atat pentru acest aspect profesional cat si ca un raspuns al unor provocari personale cu care ma confrunt. Sunt recunoscatoare pentru toate aceste indrumari si constientizari si recomand colegilor cu caldura serviciile dansei.

 14. Am făcut pratica la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră cu doamna Ina Morarescu. Am început prin a face o introducere despre acest domeniu al psihologiei. Aceste detalii care au fost discutate la practica au fost de un mare ajutor deoarece am reținut că la un interviu trebuie sa fii cât se poate de pregătit, atât despre postul pe care vrei să îl ocupi dar și despre firma la care aplici. Am mai învățat anumite lucruri precum că la un interviu te duci cu atitudinea ca ai mers sa ocupi acel post, acest lucru m-a ajutat extraordinar e mult la interviul pe care l-am susținut și am reusit sa ma angajez in domeniul psihologiei. Recomand acest Centru de Cosiliere a Carierei, în special pe doamna Ina Morarescu, deoarece știe cum să te pregătească pentru un interviu, ce atitudine sa ai, cum sa te prezinti, cum sa susții acel interviu fără ca intervievatorul să se plictiseasca si in special stie ce informatii trebuie sa ai inainte de interviu si cum/ce motoare de cautare să folosești pentru a afla acele informații (despre firma, despre postul pe care dorești să îl ocupi etc).

 15. Am efectuat practica astazi cu doamna profesor Ina Morarescu. A fost un curs interactiv in care am discutat multe situatii practice vizavi de viitoarea profesie de psiholog. Este un profesor valoros care stie sa conduca discutiile acolo unde este necesar sa se puncteze un lucru esential. Am facut exemple practice cu exemple din experientele nostre si a dumneaei de viata si profesie, ceea ce a dat o valoare aparte.
  Sunt recunoscatoare ca mi-a fost indrumator de practica. Recomand cu bucurie orice gen de consiliere cu dumneaei.

 16. Recomand cu incredere, cu caldura sedinte de consiliere cu doamna psiholog Ina Morarescu.
  Profesionalism, corectitudine, promptitudine, disponibilitate.
  Rezultate exceptionale, raspunsuri la toate intrebarile, informatii utile.
  Apelati cu toata increderea la serviciile dumneaei.

  • Sedinta de astăzi din cadrul practicii de specialitate a fost esențială pentru mine. Doamna Ina Morarescu a dat dovadă de profesionalism, făcându-ma sa inteleg atât ce probleme interioare am eu, cat si cum trebuie sa procedeze un consilier. Am participat cu drag.la această sendita și o voi face în continuare, deoarece modul în care doamna Ina ne face sa ajungem singuri la răspunsul pe care îl cautam este pur și simplu incredibil!

 17. Subiectele au fost legate de situatii practice (anxietate la evaluare, independenta fata de parinti in relatia de cuplu a adultilor emergenti). Cazurile prezentate au fost abordate in asa fel incat sa intelegem elementele de proces terapeutic. Atmosfera a fost una provocatoare. S-a creat un cadru in care am fost implicati si am folosit cunostinte din disciplinele teoretice in mod practic. Am invatat lucruri legate de ascultarea activa si rabdarea cu care trebuie sa fie pregatit un consilier. S-a subliniat practic faptul ca trebuie sa lucram cu realitatea clientului si ca acesta trebuie sa primeasca ceea ce solicita si nu mai mult chiar daca din discutia cu acesta poate parea evidenta o alta nevoie nespusa de acesta.
  Aplicat, la obiect in limita cazurilor, provocator, implicat, practic si util. Multumesc doamna Ina Morarescu!

 18. Parcurgand practica de specialitate sub coordonarea doamnei Psiholog Ina Morarescu incep sa imi explic notiunile teoretice, acum aplicate in practica. Consilierea psihologica este utilizata in vederea optimizarii, autocunoasterii si dezvoltarii personale. Aceasta se refera la persoanele care trec printr-o situatie dificila sau delicate in vederea reechilibrarii personale, care doresc sa se cunoasca si sa accepte “cum sunt”.
  Prin participarea la practica am sansa sa inteleg in ce consta psihoterapia, ce inseamna a fi atent la ce rezultate se asteapta clientul sa atinga, sa fi operativ si obiectiv.

 19. O noua sedinta de practica cu lucruri bune pentru mine! Ascultarea activa un instrument util si cu capacitati revelatoare din interior in exterior, din cabinet in viata de zi cu zi. Multumesc Ina!

 20. M-au ajutat foarte mult sfaturile primite! Recomand cu incredere si sper sa va placa aceasta experienta✅🔥

 21. Am participat și eu la o sesiune cu doamna Victoria Stan si a fost extraordinar de fain! Am obținut mai multă claritate, instrumente concrete pe care le pot aplica imediat și mult entuziasm ce mă va ajuta să merg în direcția discutată cu dânsa. Recomand cu mare drag, există o deschidere și un real interes în a ajuta oamenii.

 22. Datorita doamnei Psiholog Ina Morarescu am inteles cat de importanta este claritatea in comunicarea cu clientul.
  O perspectiva si o abordare de care uitam usor din dorinta de a ajuta, dar care face diferenta in succesul unei sedinte de consiliere: “ce rezultate isi doreste exact sa obtina un client prin sedintele cu un psihoterapeut” si atentia in timpul sedintei asupra unui detaliu important precum “siguranta ca am inteles clar ceea ce ne comunica”. Multumesc!

 23. Doamna Psih. Amina Pîrvescu este o binecuvântare pentru toți cei care își doresc să cunoască și să se cunoască. Bagajul informațional si capacitatea de a urmări cu atenție, empatie și răbdare întregul proces de dezvoltare al fiecăruia, sunt elementele cheie care o fac omul de încredere de care fiecare dintre noi avem nevoie.

 24. Am participat la prima sedinta de practica cu Ina Morarescu. O persoana foarte placuta. M-a impresionat felul in care s-a apropiat de noi, intr un mod placut si natural, cu o blandete ferma si extrem de deschisa spre a raspunde oricarei intrebari. Ii multumesc pentru felul de a fi si pentru toate informatiile pe care ni le a transmis.

 25. Am participat la practica susținută de doamna Ina Morărescu din cadrul facultății de psihologie. A fost o admosferă foarte plăcută, caldă și clarificatoare în multe direcții. Mulțumesc pentru informațiile utile pe care le-am primit și pentru că ne răspundeți la toate întrebările pe care le avem.

 26. Orele de practica sustinute de doamna Ina Morarescu sunt foarte placute, fiind deschisa la toate intrebarile nostre, este o persoana calda si ne ofera multe informatii utile. Multumim foarte mult.

 27. Ina Morarescu este o persoana extrem de deschisa la dialog, calda, un bun profesionist. Dedicata si cu dorinta de a-si ajuta studentii. Multumesc frumos, Ina!

 28. Am participat la o nouă ședință de practica cu d na psiholog Ina Morarescu,în cadrul căreia am primit noi informații și indicatii pentru profesia de psiholog.S au discutat subiecte de o mare sensibilitate,actuale .

 29. Particip la practica dnei Ina Morarescu desi nu sunt in grupa dansei.
  Atmosfera este calda, mediul creat e foarte placut, informatiile foarte bune pe scurt este o bucurie de fiecare data!
  Multumesc!

 30. Am participat la o nouă ședință de practica sub îndrumarea d nei psiholog Ina Morarescu,din cadrul CCOC.Am primit noi informații despre modul cum decurge o ședință de consiliere ,recomand cu incredere și îi sant recunoscătoare d nei psiholog Ina Morarescu.

 31. Cu toata sinceritatea, am sa scriu urmatoarele:
  sunt studenta in anul trei laforma de invatamant cu fregventa redusa ,in grupa 2 .
  Cu ajutorul colegiilor de la grupa1 , tot de la acceasi forma de invatamant am intrat si la practica alaturi si sub indrumarea domnei psiholog Ina Mararescu.
  Traind o experienta de viata nu toamai benefica sufletului meu, corpului meu dumneaei m-a ajutat enorm sa ma destanui sa primesc un ajutor .
  Asadar pot sa va recomand cu cea mai mare incredere sa faceti paracta la CCOC.
  Avem psihologi si profesori extraordinari de la care putem invata foarte multe.
  Multumesc pe aceasta cale doamnei psiholog Ina Mararescu ,pentru accept .

 32. Am participat la o nouă ședință de practica alături de d na psiholog Ina Morarescu,îi multumesc pentru deschiderea ce o are către noi și pentru că ne împărtășește lucruri noi,foarte utile pentru cunoașterea procesului de consiliere,despre luarea deciziilor corecte .Recomand cu multa căldură

 33. Am participat la o nouă ședință de practica sub îndrumarea d nei Ina Morarescu, a fost o ședință foarte plăcută,ni s au împărtășit cunostinte noi pentru modul de consiliere,am interacționa plăcut cu colegii de grupa ,a fost extraordinar!Multumesc pe aceasta cale d nei profesor psiholog Ina Morarescu pentru sentimentul de implinire pe care îl trăiesc după fiecare sedinta de practica.

 34. Am participat la orele de practica sustinute de Doamna Ina Morarescu. M-a ajutat sa inteleg multe aspecte ale modalitatii in care un psiholog poate reactiona in legatura cu orice tip de problema. Este o persoana calda, cu o capacitate fantastica de a impartasi experienta profesionala, de a motiva si sustine, un excelent profesionist, dar si un om minunat. Multumesc !

 35. Bun gasit, ma numesc Brindusa Agapia si sunt studenta in anul 2 la Psihologie. Inca de anul trecut fac parte dintr-un grup de dezvoltare personala coordonat de Doamna Profesor Victoria STAN, pe care o stimez si indragesc foarte mult. Abia acum am descoperit aceasta posibilitate de a-mi arata in mod public recunostinta pentru minunatele intalniri online pe care, in scurt timp de la debutul lor, am ajuns sa le astept cu nerabdare. Acest grup de dezvoltare personala este precum o mica familie, in care ne impartasim trairile personale, ne sustinem reciproc cu empatie si primim totodata consiliere psihologica din partea Doamnei Victoria, sfaturi foarte utile la fiecare pas. Intrebarile Dumneaei, excelent puse, in momente potrivite, m-au ajutat atat pe moment, cat si intre sedinte, sa inteleg profunzimea situatiilor prin care trec. Prin aceste ore pe care le-a mediat am primit bucuria si experienta pe care Doamna Victoria le manifesta in profesarea consilierii si psihoterapiei, Sedintele de grup mi-au imbunatatit starea de bine, cu fiecare intalnire am simtit sustinere morala si emotionala, De aceea ma bucur sa exprim aici toate aceste pareri foarte bune. Ii multumesc Doamnei Victoria si felicit existenta acestui centru de consiliere, pe care il recomand calduros tuturor celor care doresc sa apeleze la consiliere. Va multumesc.

 36. Ședințele de, dezvoltare personală și consiliere în carieră, au un efect constructiv asupra viitoarei mele cariere, deoarece reușesc să descopăr multe lucruri pe care nu le cunosc și să depășesc anumite temeri personale. Îmi place foarte mult să particip la orele doamnei profesor Stan Victoria. Cu acest program de, dezvoltare personală, acumulez multe informații prețioase pentru cariera de psiholog.
  Mulțumesc frumos doamnei profesor Stan Victoria și instituției de învățământ Universitate „Spiru Haret”, că mi-ați acordat oportunitatea de a face parte din această „echipă”.

 37. Am participat la sesiuni de consiliere telefonică cu d na psiholog Ina Morarescu referitor la orientarea în carieră.
  A fost o experiență benefică,care m a ajutat să conștientizeze dorințele și nevoile mele,mi au întărit încrederea în mine.
  Recomand cu căldură ședințele de consiliere cu d na psiholog Ina Morarescu ,un suflet cald ,cu mare deschidere pentru studenți și de la care poti primi îndrumarea de care ai nevoie.

 38. Am participat la o nouă ședință de practica sub îndrumarea d nei psiholog Ina Morarescu,au fost discuții foarte interesante,centrate pe profesia de psiholog,ni s a descris concret aspecte ce țin de consiliere.
  Ii multumesc d nei psiholog Ina Morarescu pentru deschidere și pentru tot ce ne transmite și face pentru noi și pentru încurajari și zâmbetul minunat!

 39. Particip si eu la ședințele unuia dintre grupurile de dezvoltare personală și sunt foarte încântată de această experiență, pe care, de altfel, o astept cu nerăbdare de fiecare dată. Întâlnirile sunt de mare ajutor atât in dezvoltarea pe plan personal (autocunoaștere, acceptarea de sine și a celor din jur), cât si profesional (pentru un student la psihologie, ședințele sunt adevărate modele de bună practică). Mulțumesc doamnei Stan, pentru că ne ghidează în acest proces!

  • Numele meu este Mariana Diaconu, sunt student anul 2 la facultate de Psihologie și Stiințele Educației.
   In urma stagiului de practică din semestrul 2, cu doamna Psih. Drd. Consilier Sandu Elena, care este un om și un specialist deosebit și desavarsit, am obținut informații foarte utile, vaste și valoroase, legate de consilierea in carieră. Consider că astfel de informații sunt de un real folos pentru a creste gradul de satisfacție, fericire și sănătate in câmpul muncii. Mulțumesc!

 40. Am solicitat serviciile Inei Morarescu pentru directionare in alegerea lucrarii de licenta si mi-a fost foarte util sa gasesc cateva variante care-mi plac si in plus criteriile importante pentru a realiza o lucrare de licenta de calitate.
  Multumesc Ina 🙂

 41. Stagiul de practica din cadrul Universitatii a fost, spre surprinderea mea, unul provocator! Doamna Psiholog Ina Morarescu a fost indrumatorul pasilor nostri catre meseria de phiholog/consilier.
  Este un profesor cum nu gasesti pe oriunde, iar modalitatea prin care trasfera cunostintele dansei catre noi studentii este una foarte subtila.. nici nu iti dai seama cand se intampla, totul este atat de cursiv si logic. Experienta dansei isi pune amprenta pe felul in care vorbeste si este minunat modul in care o face.
  M-am simtit foarte bine pe parcursul stagiului, provocata, inteleasa, dar si imbogatita cu emotii, constientizari si cunostinte.
  Doresc sa transmit recunostinta mea dnei Morarescu.
  Ii multumesc foarte mult pentru tot! Pentru mine a insemnat mai mult decat crede.
  Este un foarte bun terapeut, profesionist si profesor.

 42. Am participat la cursurile de Practica din semestrul I, anul II, IF, tinute de doamna psih. cons. CCOC USH Elena Sandu si am descoperit valentele consilierii vocationale si de cariera. Acest domeniu al consilierii imi era mai putin cunoscut, insa maniera profesionista, plina de resurse, suportiva si calda in acelasi timp, cu care doamna Sandu ne-a impartasit cunostintele sale m-a cucerit. Mi se pare foarte util pentru mine sa primesc in cadrul practicii nu doar bazele teoretice legate de consilierea de orientare in cariera insa si surse de informatie si pentru testare, metode utile de evaluare si de lucru cu clientul. Tin sa ii multumesc doamnei Sandu pentru cursurile de practica, pentru abordarea dansei pragmatica si pentru disponibilitatea cu care a raspuns tuturor intrebarilor.

 43. Am fost repartizat la practică în anul 2 cu doamna Elena Sandu și mi-au plăcut ședințele deoarece totul a fost punctual, evaluările au fost corespunzătoare și tematica a fost specifică și utilă.
  Mulțumesc

 44. Am participat la cursurile de practica din semestrul I anul II IF, ținute de dna.psih cons CCOC UHS SANDU ELENA căruia ii sunt recunoscătoare ptr
  multitudinea de informații furnizate cu profesionalism amabilitate si intelegere .Este o placere sa asculți vocea calda a dnei psih Sandu Elena.Multumesc !

 45. Multumesc doamnei Sandu pentru profesionalism, răbdare și înțelegere. Consilierea in cariera a fost realizată foarte frumos, cu multe materiale si multa grija ca totul să fie bine realizat. Felicitări. Multumesc. MARIA

 46. Am participat la cursurile de Practica din semestrul I anul II IF tinute de doamna psih. cons. CCOC USH Elena Sandu, careie tin sa-i multumesc, in perimul rand, pentru rabdarea dar si pentru intelegerea de care a dat dovada pe parcursul acestor cursuri. Modul in care explica dar si interactiunea cu studentii au fost de un real folos si consider ca la sfarsitul acestui stagiu de practica am ramas cu foarte multe informatii care cu siguranta imi vor folosi in viitor. Va multumesc inca odata. Multa sanatate va doresc.

 47. Stagiul de practica tinut de doamna psih. cons. CCOC USH Elena Sandu a experiență foarte interesantă și utilă în urma căreia am învățat ce presupune orientarea vocațională și consilierea în carieră. Mi-a placut ca a fost interactiv, cu multe exemple practice, dna. Elena Sandu oferindu-mi toate informațiile necesare si răspunzandu-mi la toate întrebările. Ii multumesc doamnei Elena Sandu pentru implicarea si profesionalismul cu care a sustinut stagiul de practica.

 48. Activitatea de practica din cadrul CCOC USH efectuat de doamna Elena Sandu a fost una interactiva in care am invatat lucruri noi despre consiliera in cariera care ma vor ajuta in viitor indiferent de drumul profesional pe care il voi alege. Ii multumesc doamnei Elena Sandu pentru rabdarea si profesionalismul cu care a efectuat acest stagiu de practica.

 49. Sunt incantata de fiecare data de sesiunile individuale cu dna Ina Morarescu. M-a ghidat in directia formularii unor ipoteze de cercetare mai bune pentru lucrarea de licenta si a altor detalii legate de acesta.
  Si de fiecare data ma ajuta cu prezneta ei sa fiu mai relaxata, sa am o atitudine mai buna in fata vietii, sa invat sa ma ascult pe mine.
  Multumesc Ina!

 50. Buna seara. Am participat la sedinta de consiliere cu dna Ina Morarescu. A fost o sedinta foarte utila si interesanta, m-a ajutat sa imi clarific cateva aspecte legate de obiceiul meu de a lua greu decizii, sa inteleg mecanismele din spate si cateva unelte pe care le pot folosi in acele momente. Aceasta intalnire mi-a adus claritate si optimism in faptul ca, am inteles, ca deciziile sunt in controlul meu, si nu al mintii mele. Felul de a vorbi si explica, foarte linistitor si clar, am rezonat foarte bine ! Va multumesc mult !

 51. Grupul este inca la inceput, experientele mixte, iar lucrurile inca au nevoie sa se aseze. Apreciez foarte mult ca fiecare sedinta ma provoaca si sadeste in mine intrebari pe care poate le-as ocoli. Ina este dedicata, lasa spatiu de simtit si gandit, acest lucru poate fi simtit ca inconfortabil uneori, insa simt ca este benefic pe termen lung. Ma bucura modul in care se creeaza relatia noastra de grup si ma ajuta.

 52. Am participat la 5 sedinte de dezvoltare personala intr-un grup coordonat de dna Ina Morarescu. Pe langa informatiile valoroase pe care le-am aflat, am gasit si multe resurse pentru evolutia personala. Apreciez modul in care se desfasoara intalnirile si sunt recunoscatoare pentru fiecare dintre ele, multumita fiind de interactiunea si experientele impartasite. Multumesc, Ina, pentru fiecare moment de “it makes sense” pe care ni l-ai oferit! 🙂

 53. Bună dimineața! Am participat aseară, pentru prima dată, la întâlnirea de grup sub îndrumarea doamnei Ina Morarescu. M-am bucurat de prezența colegelor mele de la facultate și acest aspect m-a încurajat să mă integrez în această formulă (demers mai dificil pentru început din varii motive, iar unul dintre ele este contextul online). Aspectele pe care le-a subliniat coordonatoarea noastră de-a lungul ședinței m-au captat și au devenit subiecte de meditație pentru mine. Vreau să evidențiez că prima impresie este pozitivă și ,,aleg” să înghesui cumva prioritățile mele pentru a face loc acestei activități benefice. Din ceea ce am intuit, acest grup este un cadru autentic de exprimare personală, de diversitate de opinii, nu de uniformizare. Îi doresc și îmi doresc să evolueze ca ,,o unitate în diversitate”. Cu aceste prime impresii, aștept întâlnirea viitoare și vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat pentru integrarea mea în această primă interacțiune de grup.

 54. Buna ziua ! Sedintele de consiliere, cu Dna Ina Morarescu, sunt o incantare !
  Simt ca pot sa discut liber, simt ca sunt ascultata cu empatie, iar sugestiile pe care le primesc au un impact important, ma fac sa constientizez aspecte, din viata mea, la care nu ma gandeam si sa vad situatia sub un alt unghi si cu o alta perspectiva. Sedintele, cu dansa, imi aduc un plus de liniste, eliberare, speranta si incredere. Multumesc mult !

 55. Astăzi 31 martie 2022 ,am participat la o nouă sedinta de consiliere online cu doamna psiholog Ina Morarescu .
  Am avut șansa să efectueze practica de specialitate alături de domnia sa și am inteles ca dincolo de profesionalismul de netagaduit, se află un OM ,un suflet care stie sa mângâie .A fost și de data aceasta o experiență benefică, de cunoaștere și conștientizare.
  Recomand cu incredere pe doamna psiholog Ina Morarescu.

 56. Pentru mine, fiecare intalnire cu Ina Morarescu reprezinta o sursa de energie si o oportunitate de cunoastere si dezvoltare. Sesiunile individuale ma ajuta sa fac alegeri potrivite si sa fiu recunoscatoare pentru ajutorul primit. Inca o data, multumesc, Ina! Pentru tot ce esti, pentru ceea ce oferi cu drag! 😊

 57. Incerc sa gasesc cuvinte, cat mai potrivite, prin care sa descriu discutiile pe care le-am avut cu Ina si imi dau seama ca totul este la superlativ. Chiar dupa primele sedinte am observat ca sunt mai atent la mine, sunt mai prezent, mai ingaduitor, sunt mai aproape de sinele autentic asa cum nu am fost vreodata. Si cand ma gandesc ca sunt abia la inceput de drum. Iti multumesc din suflet Ina.

 58. Ca student in anul II, am efectuat stagiul de practica la CCOC sub indrumarea Dnei. Psih. Drd. ELENA SANDU.
  Am invatat cum pot fi persoana de sprijin pentru cei care isi cauta vocatia si drumul in cariera.
  Doamna Psih. ELENA SANDU ne-a aratat cum completam o fisa de anamneza, ce teste folosim pentru a identifica vocatia si pasiunile, precum si care sunt pasii de urmat in procesul prin care identificam calea profesionala optima.
  Lectia preferata a fost sedinta de lucru cu cardurile metaforice, pentru sondarea lumii interioare.
  La final de stagiu, aduc multumirile mele Doamnei Psih. ELENA SANDU pentru indrumare si pentru generozitate.
  Dan-Vlad FILIP

 59. Multumesc pentru indrumarea data pe parcursul stagiului de practica Dnei. Psih. Drd. ELENA SANDU.
  Activez intr-un domeniu de nisa unde sesiunile de practica ale dansei au adus plus valoare modului in care am reusit sa-mi ajut colegii de breasla.

  Adrian-Constantin Dragomir

  • Am urmat cursurile de practica alaturi de dn a Psih.Elena Sandu, au fost cursuri si informatii interesante , cursurile si activitatile au generat emotii , au fost intense si constructive! Multumesc d na psiholog.

 60. Tocmai am incheiat stagiul de practica la CCOC, sub indrumarea dnei. Psih. Drd. Elena Sandu.
  Am descoperit, cu ajutorul dnei Psih. Drd. Sandu, cum sa ghidezi un client printr-un proces complet de consiliere in cariera, intr-un demers structurat si documentat. Dincolo de asta insa, am descoperit un profesionist desavarsit, dornic sa ofere celor aflati la inceput de drum informatii valororase si utile.
  Va multumesc,
  Laura Vasluianu

 61. Sub indrumarea dnei. Psih. Drd. Elena Sandu.
  am aflat cum sa ghidezi un client pentru a se pregati pentru o schimbare de cariera, intr-un mod structurat si obiectiv. Dna. Psih. Elena Sandu mi-a oferit informatii si suport si in afara orelor de curs si m -a ghidat in a intelege cat mai bine , pentru a putea pune in practica toate informatiile primite. Va mulțumesc! Mazilu Andreea

  • Această experiență a fost una însemnată pentru mine, deoarece am avut multe de învățat din absolut toate subiectele abordate dnei psih. drd Elena Sandu , dar și din opiniile celorlalți colegi. Am rămas cu o impresie bună atât despre tot ce ține de conilierea și orientarea în carieră dar și despre activitățile pe care le-am desfășurat în această perioadă de practică. Cu toate că la început subiectul nu mi s-a părut ca fiind unul de interes pentru mine, pe parcurs a început să mă pasioneze, ducând mai apoi la dorința de documentare, informare și punere în practică.

 62. Pentru mine, aspectele legate de consilierea in cariera si de orientarea vocationala implica o foarte buna pregatire si o mare responsabilitate din partea consilierului. De aceea apreciez foarte mult profesionalismul cu care dna.psih.drd.Elena Sandu a organizat si desfasurat sesiunile de instruire pe care tocmai le-am incheiat la CCOC, in calitate de studenta in anul II la Psihologie.M-au ajutat foarte mult claritatea cu care a prezentat informatiile, rabdarea, incurajarea de a te exprima si de a adresa intrebari fara a te simti judecat, pe care am sesizat-o din partea dansei pe parcursul stagiului.Aplicatiile practice ne-au ajutat sa ne cunoastem atat pe noi, cat si intre noi, ca si colegi iar abundenta de informatii si resurse de specialitate pe care ni le-a pus la dispozitie imi vor fi, cu siguranta, baza in viitor.

 63. O bucurie sa o întalnesc pe doamna psiholog Elena Sandu. Un terapeut dedicat, implicat, care mi-a explicat si m-a învatat cum sa ma “îmbratisez” cu adevarat, cu acceptare. Un demers care ma ajuta sa vorbesc cu mine, sa ma ascult, sa am mai multa rabdare cu mine si sa gasesc echilibru.
  Ganduri bune,
  Catalina Bîrsan

 64. Alaturi de doamna Elena Sandu am avut un frumos parcurs al stagiului de practica in vederea pregatirii mele ca si viitor consilier vocational.Cursul a fost foarte complet si bine structurat.Ceea ce mi-a placut in deosebi, a fost nota personala pe care doamna Sandu a dat-o cursului,impartasind cu noi din experienta dansei atat ca om cat si ca si profesionist.
  Cu deosebita consideratie,
  Cristina Ilici.

 65. Am participat la multiple sedinte de consiliere cu dna. Ina Morarescu. Primele sedinte au fost profund revelatoare, in prezenta unui specialist calm, bland si concis, plin de resurse extrem de folositoare si fascinante. Restul sedintelor au fost si sunt exact la fel, motiv pentru care ma tot intorc la ea, un om a carui ajutor il pretuiesc enorm. Este o adevarata placere! Cand am o problema sau nelamurire, stiu sigur ca Ina ma va ajuta in rezolvarea lor cu usurinta si clarificarea drumului inainte. Recomand cu toata inima!

 66. Felicitari pentru seminarul de practica din anul 2 sem 2, pentru modul in care a fost structurata materia. Am realizat ca este unul dintre putinele cursuri de pana acum din care efectiv am ramas cu o metoda de lucru, concreta, aplicabila.

 67. Am participat la trei sesiuni de consiliere cu doamna Victoria Stan referitor la orientarea in gasirea unui Job, unde am primit increderea si sustinerea necesara in acest demers, chiar mi-a recomandat sa continui procesul cu doamna Ina Morarescu. Simt ca a fost si este o experienta bogata si cu sens pentru mine, si recomand cu caldura studentilor, absolventilor cat si tuturor care au nevoie de sustinere profesionala pe drumul catre cariera potrivita. Deasemenea, doamna Victoria m-a insotit si in interiorul meu din punct de vedere psihanalitic, unde am avut si cateva constientizari foarte valoroase, in urma carora sunt recunoscatoare. Asadar recomand si in acest sens. Multumesc.🙏🌷🌟🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *